2010-06-06 ? 14:59:28

6 juni - nationaldag

Nu var det längesen jag skrev, men jag har faktiskt jobbat ganska mycket sedan sist och efter jobbet är jag alltid helt slut. Så där har ni anledningen :)

Men idag har jag sminkat mig eftersom vi ska och fira farmor, såhär blev det. Vet att eyelinern inte är helt perfekt men därför jag gör den så jag får öva :) Öva ger färdighet!


Jag är inte naken!Vad tycks?
Kommentarer
Lilly´s

Ett tipps är att dra eylinern smal ifrån innervrån av ögat och sen lite lite tjockare ut emot kanten inte som du har gjort att den blir tjock nästan direkt. Sen eylinern ska ge ett intryck av att dina ögonfransar är tjockare än vad dom är så därför kan det vara bra att börja rita där ögonfransarna börjar. http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/2010/06/05/dagens-make-up-burlesque-pinup/#comments kolla där så förstår du hur den ska se ut :P det snea draget på slutet fixar du lättast igenom att använda ett kort och lägga i den lutning du vill ha linjen och sen bara dra så det blir rakt, ifall du tycker det är svårt att rita på frihand. Vill du ha eyliner utan ögonskugga så använd en sort som du kan sudda och göra mjuk så det inte blir så skarpt. Annars rekomenderar jag dig att köpa 2 ögonskuggor, en som är rätt lik din hudton fast lite mörkare och att den är lite skimrande och sen en färg som du lägger längst ut på ögonlocket och lite i globlinjen som är mörkare än den andra och kan vara i vilken färg som helst men inte så skarp i färgen. Testa att göra som efter bilden jag skickade så kommer det att se najs ut

2010-06-07 @ 00:29:15
Stina

du var snyggare innan

2010-12-15 @ 17:08:01
URL: http://stinus.bloggplatsen.se
Teg

Övning ger färdighet, så du bör verkligen öva mer!!//teg

2010-12-22 @ 20:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Pia