2007-09-25 ? 20:18:50

25 september

yoo
sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte haft nått att skriva plus att jag inte har orkat/haft tid.. men nu skriver jag! : ) ja idag har jag inte gjort så mycket jag vaknade halv åtta för kenny var tvungen och fara till skolan för han började ju som halv nio, själv började man 10.10 lite drygt men jag duschade och tog det lugnt.. det var najs och så såg jag på tv :P jaha det var roligt.. eller...?! :s ne inte vet jag.. ojoj vad jag svamlar. jaja första lektionen var grafisk det var skoj eller skoj och skoj indesign och jag fick typ hjälpa nåra så jag hann inte klart.. jaja men men det gör jag väl typ klart nästa gång :) sen hade jag mega fett hål på typ två och en halv timme sen så hade jag mitt favorit ämne MATTE?! eller inte, jag hatar matte.. men men bara att plåga sig igenom.. men men nu sitter jag och ser på idol men just nu är det paus. och jag som trodde de var heroes ikväll men där hade jag fel! de är på onsdagar och torsdagar.. *suck* måste jag ju vänta ännu en dag.! nu är kenny och spelar innebandy jag hoppas det går bra för han! :) jag saknar ju dig! :( puss på er alla! :)



5/8 bästa dagen i mitt liv
2007-09-20 ? 14:57:35

19 september

yoo

sorry att jag inte har skrivit på hela helgen men jag lovade mamma att jag inte skulle sitta vid datorn på hela helgen och jag lyckades och jag saknade den typ inte, för nu förtiden så har vi faktisk massa kanaler att titta på och sen så har jag varit med kenny :) jaja jag kan ju berätta såhär i efterhand vad som hände i helgen. I lördags så var jag tvungen att fara ut i ingenstans mitt ute i skogen och jobba med fotbollen på en enduro tävling. BAJS TRÅKIGT säger jag bara, det var tänkt att jag och sara skulle byta av med nåra som satt och tog betalt för parkering men dom ville inte bli avbytta så vi fick sitta inne i skogen och kolla så att dom inte fuskade och ifall någon vart skadad sjukt tråkigt...?! höll fasen på att somna.. ajaj sen så har jag varit med kenny :) jag vet att jag har skrivit 19 september och publicerar det den 20e men de var för jag började skriva igår och sen så vart jag inte klar och tänkte skriva klart men jag hann inte.. så aja :) puss hej



pia <3 kenny
2007-09-14 ? 17:12:28

14 september

Yoo!
idag har jag också varit hemma från skolan... jag hade så ont i magen imorse mådde dåligt :/ men nu börjar jag må bättre tror jag! jag hostar nog inte lika mkt tror jag :p men men jaja imorgon är jag verkligen inte peppad på att jobba med fotbollen.. XP jag som är förkyld ska typ stå ute i evigheter..  :( +o( jag orkar inte skriva :/ men men ska passa på att säga grattis på födelsedagen! :)



pia <3 kenny
2007-09-13 ? 10:05:47

13 september

tjolahopp
gu vad jag hatar att vara sjuk!! jag har liksom typ hostat upp lungorna i en vecka?! tror ni de är kul? jag vaknar mitt i natten av att jag hostar som en tok även fast jag tagit hostmedecin..! jag har varit hemma i tre dagar nu och igår var jag på vårdcentralen och tänkte yes nu får jag medecin så jag inte behöver hosta upp lungorna men nej! han ba de är typ bara vanlig förkylning..! de är bara att lida... tack och bock.. eller inte?! gaaaaah! jag borde vara hemma idag med men eftersom vi bara ska till nått galleri så tänkte jag amen de kan jag fara på, här sitter jag och hostar lungorna ur mig nån som vill byta? sen igår kväll så kändes det bättre så jag for till min kusin som fyllde 5år men jaja jag hostade där också, och snora lite.. jag hostar mest... sjukt jobbigt?! och  den jävla hostmedecinen jag tar smakar pyton! ursh blä fy säger jag bara plus att den är snart slut och då måste man väl köpa mer, den innehåller morfin så jag får inte köra bil eller ta några andra piller så jag blir frisk, JAG VILL BLI FRISK NU! tack jag börjar kvart i ett och sen så vaknade jag typ för en timma sen?! kul! jag hostade så jävla mycket att jag vaknade! tack jag skulle inte äns ha vaknat än....?! blir så sur för jag vill inte ha hosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fast de ända positiva är att jag snart får träffa älsklingen :D :) puss påre jag saknar dig som en tok! fast jag får bara träffa han en timma :( fast sen efter hans träning får jag också träffa han :) PUSS! du förgyller min dag :] ne nu ska jag sluta vara sur! fast de går inte för jag hatar att vara sjuk! men jag ska försöka! :)



pia <3 kenny
2007-09-11 ? 11:04:43

11 september

nu har jag också gjort en blogg.. ojoj kommer jag verkligen klara av att skriva varje dag? kanske inte man fårse vad som händer=) men jag vill ha egen design på layouten så äre nån som kan hjälpa mig så hör av er! tack på förhand.



ja här sitter man lyssnar på mtv inte världens bästa låt men men får väl stå ut när man är sjuk.. medan resten av klassen är och har friluftsdag?! jag vill också vi skulle ju spö ettorna och treorna som vi gjorde förra året..!och jag saknar min kenny :( har inte träffat han på evigheter känns det som?! (L) jag kom just på att det är 11e september! de är ju för nåra år sen dom flög in i tvilling tornen i USA, oj oj jag kommer ihåg den dagen när det hände, jag gick i sexan? :s jaja men jag kom hem och såg på tv och då sa dom att dom hade flygit in i tvilling tornen, det var lite hemskt ja. jag orkar inte vara duktig med det här att man ska skriva med stor bokstav och shit och ja jag är norrlänning jag förkortar ord. så klaga inte :) åååh jag börjar bli less på att vara sjuk nu, hostar som en tok, snorar och hade feber igår iallafall jag vill inte vara sjuk för då kan jag inte vara med kenny :( sen igår så satt jag och kollade i teknikmagasinets katalog och jag hittade nåra mp3s jag skulle vilja ha, men dom är så satans dyra :/ och sen har jag blivit kär i ett par skor som kostar skjortan, inte bra inte bra men men jag måste ha dom! jag vill jag vill mamma kunde betala hälften sa hon men de är ändå dyrt för mig som är fattiglapp... jag måste skaffa jobb, men bra fråga vart? nån som har något förslag eller till och med ett jobb till mig? hör av er! :)



pia therese emanuelsson <3 kenny tomas jakobsson

Om

Min profilbild

Pia