2007-10-30 ? 23:08:56

30 oktober

hej hå

idag så skulle jag städa hade jag bestämt mig, men jag började städa vid typ tre :] haha sen så for jag på stan men jag hann ändå byta lakan damsuga och ta bort alla kläder och grejor från skrivbordet! :) å vädra! :P haha sen fick jag äntligen träffa min älskling :D gud vad jag har saknat han! :( fast jag var bara med han i typ två timmar :( det var för lite :( jag ville inte släppa taget om han när vi skulle skiljas :( men jag var ju tvungen jag skulle ju hem å äta och sen fara på träning, och tro mig den var jobbig! jag har typ inte tränat på tre månader och sen ska vi köra fys! jag vart ju rädd! hah akanske inte rädd men ändå :P jag fick typ träningsverk i magen direkt! jag kommer ju inte orka göra någonting imorgon :/ men sen sku kenny ponken komma hit imorrn :D det är bra :) nu ser jag på america's got talent :) haha ska fortsätta med det ! hejdå :)



pia <3 kenny
2007-10-29 ? 23:00:24

29 oktober

tjolahopp

idag så vaknade man typ nårga minuter i tolv och sen vi typ halv ett ett så säger mamma att man ska klä på sig för vi ska på stan :p så det var bara att klä på sig och fixa  sig klar och sen for vi in till stan :) och fixade med bilskola och jag dit på fredag :) det blir najs då kanske jag tar körkort snart :) hahah sen så gick vi runt på stan ett tag och så, vi köpte ett knä skydd åt mig :) så fårse om jag klarar av att träna fotboll nu :) höhöh sen så for vi å handlade lite grejjs åså for vi hem, mamma lagade mat och sen så åt vi middag höhhö (inte hö dock :p utan lövbiff) sen så har det inte hänt så mkt mer jo sara kom förbi å vi pratade och så :) hah de var trevligt trevligt :} sen så sitter jag här å bajsar haha näe jag skojja ba jag degar! ska nog krypa i säng snart! de blir härligt, så jag orkar storstäda rummet imorgon och ja det kan verkligen behövas! sen ska jag fundera på hur jag vill göra om :) haha typ rita upp det om jag kommer på något bra :) hahah jajja tjingeling :)
jag saknar dig kenny!



pia <3 kenny
2007-10-28 ? 22:14:11

28 oktober

hej hopp i galopp

haha morsning korsning :P idag har inte hänt så mkt, jag tävlade med kenny igår vem som skulle hinna ringa först! :P och jag vann :} haha sara ringde och väckte mig 10.20 jag vart lite chockad att hon ringde så tidigt men jag gick ner och slöade och vart lite fundersam när klockan plötsligt var 11.45 :S jag vart lite fundersam men sen tänkte jag inte mer på det och gick och ringde kenny samtidigt som jag gjorde frukost :P sen när jag skulle äta skulle min kära syster också göra det och vi började fundera på det där med klockan! sen kom hon på att man skulle ju byta till vintertid i natt! så hon gick å kolla på tvn och helt klart vi hade glömt bort att ställa om klockorna :P så klockan var inte 11.45 när jag trodde den var det den var 10.45 :P så där tjänade man en timma :) haha najs najs sen så hoppade jag ner i duschen och sen klädde jag på mig och for till sara sisådär vid 1 typ :P haha najs najs sen kom annispannis :) sen så bakade vi kladdiskakis :) de var mumma med kladdkaka, glass och maränger :) sen så efter det så bestämde vi oss för film men kunde inte bestäma oss så det vart the wedding date, den var  bra men ändå mysko, det tog som lång tid innan nått hände :P haha hjaja sen så for jag hem å åt vi sisådär 5 tiden :P sen när vi ätit for vi och såg på bio :) harispray den var bra, rolig åså :P haha john travolta spelade en mamma :P det var sött :) hahahaha näe och nu sitter jag här å degar ska nog snart krypa i säng för jag fick inte sova så mkt i natt jag somnade typ 2 å vart väckt 10 :/ lite sömn för mig! ska nog bara se klart på tv åså :)
JAG SAKNAR DIG KENNY JAKOBSSON! :( <3



kenny <3 pia
2007-10-28 ? 00:25:35

28 oktober

jag saknar dig !
kom hem snälla? :(
var du tvungen att fara iväg? du var ju inte tvungen :(
du kunde ha stannat hemma med mig!
jag saknar dig nå så jävulskt!
KOM HEM! snälla :(

jag saknar din famn
jag saknar din lukt
jag saknar dina läppar
jag saknar ditt skratt
jag saknar dina skämt
jag saknar våra "bråk" om vem som ska gå först på toa!
jag saknar din varma kropp som värmer mig när vi ska sova
JAG SAKNAR DIG KENNY JAKOBSSON!

<3

5/8 bästa dagen i hela mitt liv!
2007-10-26 ? 13:10:47

26 september

hej hå

gu vad jag är otaggad! jag är sjukt trött och så har jag kvar cirkelträning på idrotten och sen matte omprov +o( döda mig snälla..! sen så får jag träffa älsklingen det är bra :) så måste jag hinna baka nått till ikväll för jag ska ju som sagt till ida på knytkalas.. måste kolla bussar också så jag tar mig dit.. men helst vill jag bara sova! sova sova sova sova! ge mig en säng så jag får sova! aja nu har jag lämnat in photoshop uppgiften iallafall jag är så sjukt onöjd så det finns inte! det vart jätte fult! jaja skitsamma jag kunde ju som inte göra en helt ny på en lektion precis..:( men men nu har jag som ingenting att göra för ja jag har ju som gjort klart det så jag sitter som bara här å drygar! men men nu ska jag...  jag vet inte sova typ, ne jag ska väl kolla på isabell vad hon gör osv.. och kanske kolla bussar också!
tjingeling



pia <3 kenny
2007-10-25 ? 13:33:17

25 oktober

hej hopp
idag så var jag ett helvette för kenny när han skulle väcka mig.. :/ förlåt jag var det igår med men jag har varit så dödstrött på morgon och jag vill inte kliva upp! FÖRLÅT! :( men men när jag väl kom upp så åt vi frukost och kenny for till skolan, jag började halv ett så jag chillade hemma ett tag till, sen satt jag mig vid datorn och kollade apa och får se att claris har skrivit att vi inte har någon elvatid (klasstid) idag! :D jag blir över lycklig och tror inte att det var sant :) för det var de ända lektion jag skulle ha idag, lektion och lektion möte med elvorna :p hahha jaja det vart chill så jag har suttit hemma och sett på tv/suttit vid datorn hela dagen :D haha najs säger jag, drygare blir det imorgon när jag börjar 8.25 :( fast sen äre ju höstlov :D och på kvällen ska jag på knytkalas till ida de blir mumma :) haha
jag borde äta lunch.. men jag orkar inte :P haha äter choklad istället :] haha aja hejdå på er
puss



pia <3 kenny
2007-10-22 ? 13:21:45

22 oktober

asså nu seriöst så måste jag ta tag i mig själv! jag har ju typ inte skrivit på en månad! :](A) förlåt :] haha inte för att det är så spännande att läsa vad jag skriver men men..

idag har varit ganska värd dag fast ändå inte, dagen började 8.25 med samhällskunskap som var jätte tråkig för jag fattar inget av statsskick!! sugarne aja så jag var inte så jätte aktiv.. :( sen så vare dans så vi bytte om och satt och vänta men sen kommer min kära dans alkoholist vän och säger att läraren är sjuk så då vare bara att byta om igen och så var jag faktiskt duktig och skrev ut tidningsanalysen och gav den till cissi :) så den är inte försenad! !:D hhaha jaja sen så gick jag å lisen till maten som inte hade öppnat så vi stod utanför och väntade på att dom skulle öppna... sen när dom väl öppnade så vare ingen go mat :( fiskpanetter med potatis och krovgryta med pizzasmak, det kändes inte allt för lockande och ta korvgrytan så jag tvingade i mig lite fisk.. inte världens godaste men lisen tyckte om det med citronsåsen :P ahaha :) sen så gick vi tillbaka till skolan och började spela skissa och gissa :P jag vann :} vi satt flera och spelade tillslut :) haha sen så trodde vi att vi började fotot men han kom aldrig så ja det vart som inget sånt heller... och sen har vi ingen englska sen för hon är sjuk :P de är najs så jag skulle kunnat sluta 09.35 !! men här sitter jag på skolan och väntar på söt kenny :) han är ledig så han sku typ äta lite och duscha innan han kunde fara, sen så blire middag och bio på stan med älsklingen :D mumma säger jag :) sen så måste jag hämta börsen hos syrran för hon skulle ta med den till jobbe för jag hade glömt den hemma :] haha men de är najs att hon börjar sent så hon kunde ta med den :) sen ska vi äta där för kenny hade köp två betala för en :D de är najs najs :D jaja så nu sitter jag här på skolan och jobbar lite på photoshop uppgiten som ska in på fredag :P haha jaja jag kanske inte är världens bästa på photoshop men jag försöker så gott jag kan :) hahah jag är bättre på indesign :) men de ska vi jobba med imorgon på grafiska :D det är najs! :D haha :)
jaja nu ska jag fortsätta med att jobba :) önska mig lycka till! hahah :)
tjolahopp över och ut! puss



5/8 bästa dagen i hela mitt liv <3
2007-10-03 ? 20:58:13

3 oktober

hej hej hallå

jaha hej på er eller ja jag har ju redan sagt hej så :P haha men men jag har inte så mkt att säga idag hade jag först engelska det var väl sådär för jag är inge bra på engelska men det gick väl bra, sen hade vi lunch där åt jag "hach-gryta" haha du fattar kenny, nämen det var höstgryta inte världens godaste så ja sen hade vi samhälls när vi började med propaganda men vi hann inte göra så mycket.. plus att vi inte hade någon dator och att ida var borta :/ så det var drygt, sen hade vi svenska när vi höll på med skit som jag är sämst på..?! jaja sen sluta jag och fick träffa kenny, som hade klippt sig idag :) jätte fint älskling :) ja sen var jag med han till för typ 45 min sen :( jag saknar han. Nu ska jag se på heroes och äta glass och bättra på mig för jag mår inte så bra.. :/
hejdå!



Pia <3 Kenny
2007-10-02 ? 12:53:34

2 oktober

yoo gangstah!

haha enbart töntigt?! eller vad säger du? hahah jaja skit samma just nu så har jag inte varit aktiv med att skriva?! förlåt.. men men nu skriver jag iallafall! just nu händer inte så mkt har hål till 14.25 då jag har matte.. +o( not fun! sen så måste jag prata med matteläraren om provet nästa vecka för jag ska liksom röntga mig 15.20 och matten börjar 14.25! vet inte om jag hinner, om jag kanske får börja tidigare eller om jag måste göra det om typ evigheter... :/ jag hoppas att jag ska kunna få göra det tidigare för jag orkar inte vänta typ evigheter på att få göra ett matteprov, jag vill göra bort det nu, eller om en vecka.. jag hoppas röntgen går bra och att dom hittar något så jag kan fixa det så jag kan börja spela fotboll igen! jamen annars så har det väl inte hänt så mycket har varit med kenny en hel del :) puss! sen så ja typ jag vet inte vad jag ska skriva, nu tycker ni jag säkert bara mummlar på om inget, och det gör jag förlåt, ni behöver inte fortsätta läsa för jag tror det inte står så mycket intressant mer. Idag hade jag sovmorgon men var ändå tvungen att vakna 7.05 för kenny började som vanligt.. surt, jag kan ju säga att jag låg kvar i sängen ganska länge.. men det var skönt sen så åt jag kokt ägg på macka till frukost, det var gott. jaha så du har fortsatt läsa ändå hit? jamen du tror väl att de ska komma nått intressant men jag lovar dig det gör det inte.. eller? ;) haha ne men jag babblar bara på.. sen så har jag bestämmt att jag måste vara mer med mina kära vänner ! det var som ganska längesen jag var med dom... men ja de har ju sina orsaker.. ni vet ni det handlar om.. jamen sen skulle ju jag och sara på stan nån gång undra när det blir.. :s hmm jag måste nog ta tag i det snart! sen så vill jag ha det som det var förrut när vi gjorde kladdkaka eller bajsbållar och bara åt! det var najs, och snackade och spelade kort osv. men det går ju som inte nu.. för ja ni vet.. eller inte alla kanske men ja. Sen är det ganska roligt och sitta och kolla på allt folk som går förbi det som jag gör just nu :P eftersom jag går på midgård kan man se ganska möljiga roliga folk :P det är roligt, sen ja ettorna är ju små roliga för det är många fjortisar och ja det är mobat för det går inte så många fjortisar på midgård egentligen för dom går ju på draggen men nu har det börjat massa på midgård, nu får ni inte tycka att jag hatar fjortisar eller säger att alla ettor är det. Men det är ganska roligt att kolla på alla fjortisar som tror att dom inte är det men är det, ja ni fattar.. sånna som kollar på en som man vore en utomjording för man klär sig som ja ett slaffs och inte är sminkad :P haha men ingen bryr sig ju egentligen inte på midgård fast tydligen gör vissa det :P så ni har läst så här långt? har det stått nått intressant? ne jag sa ju det, men inte kunde ni lyssna på mig inte, ni var tvungen att läsa vidare även fast jag sa att ni inte skulle det för det stod inget intressant, men ni kunde inte låta bli era geeks ;) haha ne nu ska jag sluta babbla hare bra hejdå bajs osv.



kenny <3 pia

Om

Min profilbild

Pia