2010-06-22 ? 13:14:54

22 juni Dagens sminkning

Inte helt perfekt, men vem är perfekt egentligen?

Ansikte
Cover all mix Make up store
Mineral foundation 01 Light Apricot Isa Dora
Kompakt puder Helsinki Make up store
Rouge 237 Naturelle MAx factor

Ögon
88 Color Eye Shadow Palette Coastral Scents alla ögonskuggor från den, orange/beige, brun och vit
Dip liner H&M
False lash effect Waterproof Max factor
Vit kajal 010 White Max factor
Ögonbrynpenna 21 Dark brown Isa dora

Läppar
Lipgloss Nina Jane Hellen
2010-06-22 ? 13:03:23

22 juni bildbomb

Eftersom jag inte har skrivit på ett tag så kommer det här en bildbomb!Jumpsuite från H&M asskön!Så glad var jag den dagen för det var bra väder ute och jag jobbade inte, plus att vi skulle se på alla som tog studenten, plus att min älskling kom hem den dagen. En helt underbar dag helt enkelt!Jag hittade en hjärtformad sten när jag var på promenad med älsklingen! Fin fin tänkte jag. Och undrade om det var naturen själv som hade gjort den så fin eller om det var en annan medmänniska som hade gjort denna fina sten och tänkt "nu kan någon annan bli glad över en vanlig sten"?

Jag har en underbar bild på min älskling men jag tror inte han vill att jag ska lägga ut den, så jag låter bli :)
2010-06-21 ? 22:39:04

21 juni

Läääääängesen jag skrev men jag har verkligen inte haft lust att skriva, plus att min älskling har kommit hem och far igen om en vecka :( Så jag spenderar all (nästan) min tid med han. Älskar dig Kenny

Igår kom vi hem från Arvidsjaur har varit på bröllop och dop och fick äran att både sminka bruden och fotografera bröllopet och dopet. Underbart :D Har massa bilder jag måste gå igenom för att hitta fina och kanske redigerar dom :)

Dock glömde jag fota mig själv! Katastrof jag var så himla stressad hela dagen så det blev som aldrig av. Men jag ska se om det är någon annan som har bild på mig så ska ni få se hur jag såg ut. Gjorde en sminkning med lila/rosa och svart sotning. Då dom hade lite ljuslila tema på bröllopet.

Ska ladda in bilderna i veckan om jag hinner.
2010-06-08 ? 17:49:31

8 juni

Jag har hittat klänningen jag vill ha på bröllopet, men den är från Nelly och jag har hört så dåliga saker om dom, att kläder/skor aldrig kommer fram eller att man får vänta jättelänge på att få varan. I vissa fall har jag även hört att dom som har beställt en sak har fått det i en annan färg. Så nu är ju frågan, hinner jag få klänningen innan den 17 juni? För annars har jag ingen användning för den.

Hjälp?
2010-06-06 ? 21:35:21

6 juni

Jag ska på bröllop/dop snart och jag har absolut ingen aning vad jag ska ha för klänning, någon som har tips på en fin och inte allt för dyr klänning?
2010-06-06 ? 14:59:28

6 juni - nationaldag

Nu var det längesen jag skrev, men jag har faktiskt jobbat ganska mycket sedan sist och efter jobbet är jag alltid helt slut. Så där har ni anledningen :)

Men idag har jag sminkat mig eftersom vi ska och fira farmor, såhär blev det. Vet att eyelinern inte är helt perfekt men därför jag gör den så jag får öva :) Öva ger färdighet!


Jag är inte naken!Vad tycks?

Om

Min profilbild

Pia