2009-09-28 ? 14:35:58

28 September

Jag bara ids inte sitta vid stationära datorn, den är så j*vla seg. Ska köpa en bärbar, jag lovar, då kommer mitt bloggande återuppta! Sitter endast nu för att mamma tjatar på mig om jag måste fixa nå bilder till tack kort från studenten, det har inte blivit av och där jag fotade mig så verkar dom inte intresserade av att sälja heller, men ids inte berätta hela historien.

Var på bio igår, med älsklings Sanna :) The ugly truth


Filmen handlar om en kvinna (Katherine Heigl) Izzie från Grey's Anatomy, och en man (Gerard Butler) Han är med i Gamer filmen som just nu visas på bio. Han har ett program på tv "The ugly truth" om hur killar är och varför tjejer aldrig får sin "drömkillar" osv.

Vill inte berätta allt, den är bra så se den :)

Sen på onsdag händer det en hemlighet, det är bara familjen och pojkvännen som vet vad som händer! Inte ens mina vänner vet! Så på onsdag eller kanske torsdag får ni veta vad jag har gjort :)
2009-09-21 ? 15:47:30

21 September

Jag är helt slut i armarna, har börjat träna! Vi körde tricep och bröst idag och jag har inte tränat sen skolan slutade, jag kommer att ha ont! sen ska jag träna ikväll också men det blir konditionspass :D

Orkar helt enkelt inte blogga nu, har ingen ork när jag inte har någon egen dator.

Men ska iallafall på arbetsförmedlingen imorgon på nå grejs, måste läsa igenom papperna också och på onsdag ska jag provjobba :) hoppas det går för sig och jag får jobb :)
2009-09-16 ? 12:32:52

16 september

60års kalas igår, enkelt och lugnt med bara familjen, ganska härligt om jag får säga vad jag tycker. Det var Kennys pappa som fyllde 60, grattis!

Det var ett tag sedan jag skrev, jag har bara helt enkelt inte orkat.

Var på kiosken på sjukhuset idag och visade vem jag var och lämnade cv och kontaktinformation, dock hade dom ingenting just nu men man kan ju alltid hoppas på att det kommer upp nått och att dom väljer mig :)

Ska snart iväg, måste fara och handla massa grejer och nått till middag, undra vad det blir :)

2009-09-09 ? 20:08:44

9 september again

Jag är så sjukt less på att vara allergisk mot laktos, idag har jag haft ont i magen två gånger, visst det går bra att äta osv, men det är när jag får ont i magen och jag får inte det varje gång så jag vet aldrig när jag kommer få ont, som det är drygt och jag typ sitter och nästan gråter ibland för att det gör så jävla ont. Om det är någon som vet hur man slipper det här så skulle jag uppskatta för om ni skriver en lite rad till mig! Jag har provat lactasin och det funkar typ inte, ibland får jag ont i magen även fast jag har ätit det.

Less på mig som inte kan vara normal...
2009-09-09 ? 16:29:51

9 september

Fika idag igen! hoppas att det blir något gott!

Träffade Clara idag, mysunge! jag har saknat våra pratstunder!
2009-09-07 ? 20:27:48

7 september

Grattis älskling :) nu är du gammal!

Idag har dagen bestått av att ringa till ett eventuellt jobb som jag har på g och farit med Kennys mobil till Expert för att få den lagad, bakat tårta och fikat go fika :)

På onsdag ska jag vara med Clara, längtar? JA :)
2009-09-06 ? 11:10:18

6 september

Jag är hemma :) ni behöver inte oroa er, jag överlevde, hade hur trevligt som helst! :)

Vi tog ju en sista minuten ospec. så vi visste inte vart på Mallorca vi skulle hamna men vi hoppades att vi skulle hamna i närheten av Kennys kompis och hans tjej som också var på Mallorca och av alla hotell på Mallorca så hamnade vi på samma, otroligt trevligt att ha sällskap en vecka :)

Dock kändes det som första veckan gick snabbare än andra, konstigt, det brukar ju vara när man har saker att göra som det går snabbt :P men men, det var trevligt och varmt! 33 grader i skuggan nästan varje dag!
Lite färg har man också fått! :) kanske får se nån bild snart

Jag har det lite tufft med födelesdagar nu i september, det börjar med
2 september - Plastmorfar, bor dock inte i umeå så jag kan inte besöka
7 september - Älsklingen, hans storasyter och min farfar så där har vi tre kalas
9 september - Älsklingens storasyster, ännu mer kalas
12 september - Kusin, mer kalas
14 september - Kusin, bor inte i umeå, inget kalas men ändå gratta
15 september - Kennys pappa fyller 60, blir lite större kalas?
18 september - Mormor och Kennys mamma, mer kalas!

Så alltså har jag 10 stycken att gratta i loppet av ungefär 2 veckor, hektiskt :D
men blir nog massa go fika :D

Om

Min profilbild

Pia