2009-06-23 ? 18:46:16

23 juni

Vet att det har varit dålig uppdatering men jag är i Arvidsjaur nu och har inte tillgång till datorn så mycket och jag orkar inte låna Kennys mobil och skriva inlägg, men nu så!

Vi kom hit i lördags, vi fick låna lillbilen (polon) så det var najs så vi slapp ta bussen och betala 121kr enkelväg :) jag körde första biten eftersom jag var den som inte hade druckit nått kvällen innan :) men det gick bara bra, var inte så mycket trafik ute!

Här har vi inte gjort allt för mycket, idag så fixade vi gången från deras nybyggda altan, riktigt fint, dock är gången inte klar riktigt än! jag ska ta någon bild så ni får se hur fint det blev :) jag kan stolt säga att jag har hjälpt till, dock inte så mycket men lite :)

Var nyss och åt pizza inne i "stan" riktigt gott, trodde inte att jag skulle äta upp hela pizzan men det gjorde jag (den var ganska stor)

På fredag bär det av till Österjörn för släktträff med Kennys mammas sida  :) ska bli trevligt att få träffa alla, dock längtar jag inte efter myggen och knotten, finns ganska mycket här uppe redan... det går bra mitt på dagen men när det börjar bli kväll så äre nästan en plåga att sitta ute!


Nu ska jag se på tv och vara lite mer trevlig med dom här ;)

2009-06-18 ? 16:53:13

18 juni

Har varit upptagen hela första delen av veckan med att hjälpa Clara att flytta, hon behövde ju en chaufför och jag är den enda som har körkort typ :D

Nu sitter jag hos syrran och väntar på att de från IKEA ska komma med hennes soffa, jag är ju världens snällaste syster så :) Sara kunde ju inte vara hemma eftersom hon jobbar :P hihi och jag är ju ledig så de löste sig :D

Väntar även på att Kenny ska komma för han ska vänta med mig :D men han är inte här än!
2009-06-15 ? 19:00:02

15 Juni

Idag har jag hjälpt Clara med bilkörning ;D haha vi for på mediamarkt och hon köpte en dataskärm...! bra gjort! 990 är bra pris! :D

Sen fick jag kolla in hennes lägenhet! :D fin men luktade konstigt från förra som bodde där, men de försvinner nog snart :)

Fick bilderna som jag fotade till studenten också :D eller en länk till dom som man kan välja, dock får ni inte se några än :D hihi ni får hålla ut tills jag bestämt mig :)

Gjort idag?
2009-06-13 ? 21:24:09

13 juni

Testar om Kennys mobil funkar att skriva blogginlägg på, det verkar som det gör det :) det var även något problem med apberget men det funkar tydligen nu också :) han hade tydligen fixat en ny webbläsare. Bra Kenny :) Idag har jag inte gjort så mycket, for hem med bilen för mamma skulle ha den :)
2009-06-12 ? 22:01:52

12 juni

Jag skulle skriva ett inlägg från Kennys mobil, men de är nått konstigt med blogg.se för att när man ska skriva själva inlägget så kan man bara skriva i versaler, som jag har sagt tidigare! men men så jag sket i det! nu har jag iallafall bestämt mig för vilken kamera jag skulle behålla, fick ju nämligen två st i studentpressent! :)
jag valde mellan

Nikon och Canon

Det vart den senare :) den är liten som ett kreditkort! :) jag är nöjd :D

Vad gör ni idag?
2009-06-11 ? 13:42:06

Studenten

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! fy fan vad jag är bra!

jag har dock inte kvar min dator, så jag kommer inte att vara lika aktiv! tyvärr! men jag sätter väl mig vid den stationära men den är så himla seg..

men bilder kommer snart! :D
2009-06-08 ? 21:33:51

Balbilder

Här kommer lite efterlängtade balbilder :) har dock inga från insidan eftersom jag inte hade någon kamera med mig, eller mobilen, men det vart så dåliga bilder med den!

     
                                                                                                     från sidan, blomma

   
bakifrån                                  andra sidan                         framifrån


i bilen påväg att fara!


och såklart vk bilden :)Hoppas ni tycker att jag vart snygg, för det tyckte jag :)
2009-06-08 ? 12:36:49

Studentbilder

Snart ska jag iväg och fotas :D iihh jag är nervös, varför vet jag inte.. hmm jag är ju van att vara framför kameran! :p men även bakom! hihi

jag börjar få ångest, jag vet inte vad jag ska göra efter onsdag...

nån som har ett jobb åt mig? :)
2009-06-08 ? 11:24:29

Jay Leno

Jag ser på Jay Leno och de hade ett inslag där de gick runt på stan och frågade folk frågor, dom frågade en kille vilka länder som gränsar till USA, hans svar var Australien och Hawaii... hmm dom har stor koll? :)
2009-06-08 ? 10:54:27

8 Juni

Okej förra inlägget lät jag full på, men så var det inte, det var nå knäppt med kennys mobil att det gick bara att skriva i versaler och man var tvungen att trycka på en knapp två gånger när man skulle få en liten bokstav, för varje bokstav! det var lite jobbigt och sen när man skrev fel gick det inte att sudda :( därför det vart som det vart! men jag tror ni överlever? :)

Idag var jag hos tandläkaren, början till hål, eller inte så mycket men ändå... plus att det var sista gången det var gratis för mig :( inte bra ju, börjar känna mig gammal!

Snart ska jag börja fixa mig iordning, ska fotas kl 14 :) hoppas det blir bra! :D hiih och att jag inte fryser ihjäl i min korta klänning :)

Sen är tvn konstig, jag vet inte varför... hmm hoppas det fixar sig snart!
2009-06-08 ? 00:40:01

7 juni

Kenny har skafFat en ny mobil, jag bloggar från den nu :) en 5800expRess music :) lite svårt att skriva barz - z +a:P
2009-06-06 ? 22:56:19

6 Juni

Nationaldagen

har inte gjort så himla mycket för Sverige, tyvärr, varit dålig, har kört till IKEA (okej jag körde aldrig), naaaajs men jag har varit jättetrött hela dagen.. jag förstår inte varför, somnade 23 och vaknade 6.30 sen har jag sovit av och till i bilen både påväg dit och påväg hem! men är ändå jättetrött!

Det vart köpt två rullgardiner dit ner då jag vill ha kolsvart när jag sover :) är dock mörkrädd, förstår mig inte riktigt på det där :p hiih men så är det. Vart även en kudde, dra-på-lakan :) det mesta köpte Sara, hon har ju flyttat nu och hon köpt en soffa som är naaaaajs så jag kan sova där om jag vill, för jag ryms in den :D hiihh och den är skööön! :D

Balbilder kommer snart, har inte hett in bilderna på datorn!! och jag måste ju snart lämna ifrån mig datorn, vet dock inte när.. hmm slutar ju på onsdag..
2009-06-05 ? 10:13:49

5 Juni

Bal igår! jätte roligt! faktiskt, dock lite tråkigt att det nästan inte var nå folk när vi kom :( men förberedningarna var jätte bra :D och själva maten också!

Bilder kommer senare :) eller om ni vill kan ni kolla på denna klicka här

Om

Min profilbild

Pia