2008-05-29 ? 15:46:45

29e Maj

Snar snart kommer Kenny hem!! gud vad jag längtar!!!!!
Idag har vi operation dagsverket, man ska samla in 100kr. Jag ska damsuga köket och vardagsrummet, plocka bort min grejjer i hallen och tvätta golvet i köket, jag har gjort allt förrutom det sista :) och imorgon ska jag på stan med Anneli :D
jag gillar den tjejen :D puss

Jag älskar dig Kenny Jakobsson! <3
2008-05-27 ? 23:11:33

27e Maj

Gör mig frisk tack! jag hatar att vara sjuk.... snor snor och åter snor och så blir man öm under näsan för man snyter sig.. får ont i huvudet.. hostar ibland... halsontet har dock gått över :)

KOM HEM KENNY!
jag klarar inte att vara ifrån dig så länge ;('Pia <3 Kenny
2008-05-26 ? 22:59:19

26e Maj

Hej

Idag har jag varit i skola och jag har blivit sjuk :( det är inte bra, jag måste plugga för vi ska lämna in ekonomiprovet imorgon, men jag vill även fara och kolla på balen! :) men jag vet inte om jag hinner och orkar eftersom jag är sjuk. Ifall jag far ska jag nog ta med kameran och försöka få nå snygga bilder :) nu ska jag snart gå å sova.. jag längtar tills Kenny kommer hem för jag sover så dåligt, jag oroar mig nog för att han inte ska komma hem eller att han ska dö eller nått, det känns bättre när jag vet att han är levande i Sverige.. ! Kom hem :(

PUSS jag älskar dig
2008-05-23 ? 16:08:13

23e Maj

Idag har jag klippt mig och permanenta :) det vart fint, jag är nöjd :) Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit i skolan och så spela vi brännboll på idrotten :p jag orkar inte skriva så mycket! jag är trött :( jag har sovit dåligt hela veckan eftersom Kenny är borta :( inte bra!

Jag saknar dig älskling! kom hem nu
PUSS
2008-05-22 ? 18:53:48

22a Maj

Idag så far familjerätten upp till Piteå och hälsar på Tim. Dock sa dom att adoptionen blir nog klar efter sommaren.. men då har jag mer tid på mig ifall jag ångrar mig. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit i skolan och gjort nationellt prov i engelska :p sjukt dryg jag är så jäkla dålig på att snacka engelska! men får hoppas att det går bra :) Det händer inte så mycket nu när Kenny är borta förutom att jag sover dåligt! Det är inte bra, jag saknar honom så, men idag fick jag se honom i webcam :D ååååh vad han är snygg! han är bäst han är mitt allt! Jag älskar dig Kenny! <3
2008-05-21 ? 17:12:11

21a Maj

Hej
Idag har det inte änt så mycket, jag började 12.05 och slutade 13.05 så det var ganska slappt! Sen for jag ner på stan och träffa Anna och sen så gick och träffa mamma, sen for vi hem och sen ja åt vi middag och nu sitter jag här, alltså inte så mycket som har hänt idag :P Jag saknar Kenny mer och mer för varje dag :(Pia <3 Kenny
2008-05-20 ? 17:51:30

20e Maj

Anneli är på teg, hon tiger inte hon är på teg

"tig Anneli tig, och Anneli teg"

Har man tråkigt så har man! Nu tiger Anneli eftersom hon ser på OTH den nörden
2008-05-20 ? 12:07:37

20e Maj

Hej
Idag är jag leeeeeeedig! :D sjukt najs och Anneli är påväg hit snart :) jag har saknat henne, men nu måste jag städa undan i mitt rum eftersom jag började rensa ur garderoben i lördags och nu har jag mycket grejor på marken.. surt.. jag saknar Kenny och eftersom jag skulle skriva här varje dag och nu är endast klockan 12.03 så har jag inte så mycket att säga.... hmm jag vaknade 5.38 eller nått sen så somna jag om och vakna typ 11 :) Det var jätte skönt att få sova ut! Jag hade värsta konstiga drömmen, vi for och köpte panikjulklappar på ÖB och det var jätte stort, ungefär som IKEA, sjukt konstigt och gick runt där och letade julklappar och var helt stressad och jag som jag är så är jag rätt snål och letade billiga julklappar och jag hittade en julklapp åt min syster för 10kr en lång mugg med nasse och en nyckelring med musse pigg åt mamma för 16kr, sjukt vad jag är snål!! det är inte klokt! jaja det är nog för att jag har så lite pengar :P men men nu måste jag städa klart innan Anneli kommer :)

PussPIA <3 KENNY
2008-05-19 ? 22:00:59

19e Maj

Idag har Kenny varit bort i en dag och jag saknar honom så sjukt mycket redan! jag vet inte hur jag ska klara av att vara i från han i TVÅ veckor! det är nog den längsta tid vi varit i från varandra :( Men jag får hoppas att han hittar chokladen jag vill ha :) den var sjukt god!
Idag har jag fotat två uppgifter på foto lektionen! det tycker jag är ganska bra sen så måste jag bara fota en bild till sen har jag inte kvar något i foto, det är najs! Jag måste ha sovit jätte dåligt i natt (nog för att jag inte sov med Kenny) för att jag var jätte trött idag när jag kom och somnade flera gånger i soffan framför TV:n det var ganska skönt, dock är jag fortfarande trött och ska nog snart gå och lägga mig och sova, det ska blir skönt, jag tror jag ska läsa lite Harry Potter innan jag somnar, eller så tar jag med datorn och ser på Scrubs eller nått sånt :) får se hur jag gör :p Jag ska lägga in bilder på bilddagboken nu hade jag tänkt, jag har massa på mobilen som jag inte har lagt in på datorn än! :) Jag ska försöka skriva varje dag nu när Kenny är borta så han kan gå in på min blogg och läsa :) och när du ser det här Kenny JAG SAKNAR DIG för i fasen kan du komma hem nu? :(PIA <3 KENNY för alltid, kommer alltid vara du och jag :)
2008-05-13 ? 13:22:18

13 Maj

Sjukt jobbigt jag har teoriprov på fredag och jag kan det typ inte. *suck* Plus att jag bokade in provet då för att det stod på våran planering på matten att vi inte skulle ha nån mattelektion då och sen typ förra veckan ba jo men vi har matte då, så nu måste jag prata med matteläraren och säga att jag inte kan komma på den för att jag har ju bokat in provet då. Plus att jag måste verkligen plugga sten hårt nu dom sista dagarna och jag kan typ inget! Men jag ska be mamma hjälpa mig! Jag är så sjukt less på Infokampanjen och allt som har med ostkroken att göra..! Drygt drygt och åter drygt... men jag överlever.... kanske. I fredag var jag på familjerätten och då sa dom att jag kunde få fara och träffa Tim(som han nu ska heta) om jag ville eftersom jag fortfarande har vårnaden om honom. Så vi fårse hur det blir, om jag klarar av att fara till Piteå och träffa han.. Jag måste sätta mig ner och fundera över det om jag verkligen klarar av det. Sen så nu har jag äntligen börjat träna, jag började förra veckan med Body Pump och sjukt vad jag hade träningsvärk på onsdagen! sen så körde jag step2kp igår och idag har jag träningsvärk, men det är ju bara bra eftersom då känner jag ju att jag har tagit i! Sen ska jag träna igen på onsdag! och på söndag far Kenny iväg i två veckor till Turkiet :( det kommer vara två lååååångsamma veckor. Men gud vad jag ska hoppa på han sen när han kommer hem:) Nu sitter jag och fördriver tiden tills matten börjar 14.25 det är lite smått drygt. :/ Jo och sen har jag gjort en hemsida också på multimedian! http://piaemanuelsson.se.nu inte världens finaste.. det jag hade tänkt var mycket bättre än resultatet vart som det brukar vara för mig, jag kommer på värsta idén och sen när jag ska genomföra den blir det ur uselt... men jag tror jag ska göra om den lite, och fixa och trixa när jag har tid.

Puss Kenny <3 Pia

Om

Min profilbild

Pia