2007-12-17 ? 12:41:20

17 december

hej, jag vet att jag inte har skrivit på över en månad.. men jag har haft så jävluskt mycket att tänka på och det är tusen saker som snurrar i huvudet, tyvärr kan jag inte berätta om det för jag vill inte, men de som vet borde förstå vad jag går igenom.. de flesta kanske inte förstår varför det är såhär och så men sluta fundera och fråga mig istället! jag bits inte jag lovar! jag har mått så jävla dåligt de två senaste månaderna.. tur har jag haft min familj och kenny som stöd och det behövs verkligen kan jag säga, jag har försökt att prata med kurator men det är ingenting jag gillar för de tycker helt annorlunda än vad jag tycker och så ska det ju inte vara? de ska ju lyssna på vad jag har att säga och inte komma och tycka att de har rätt, jag är faktiskt där för att prata av mig, dock är jag väldigt dålig på att prata med folk som jag inte känner.. så jag satt mest tyst och ja vi ser ju hur det gick?! näemen nu har jag ju någon att prata med som inte tillhör familjen.

Näe nu ska jag prata om något annat annars börjar jag bara må dåligt. Nu är det sista veckan i skolan! det är najs fast vi har typ mycket att göra med Mindyard och det är skit! Jag måste sitta och fundera ut nu hur vi ska göra våra klippdockor men jag har absolut inga förslag! Någon som har något förslag? det är bara att meddela :D haha näemen sen har jag mycket att göra i veckan, jag har körskola och klippning och massa annat! Sen på fredag så far vi till finland, ska bli drygt att bila runt men jag ska ju börja att köra iallafall! det ska bli najs då kan jag gaaaaaasa på :P haha eller det får jag nog inte! haha näemen sen har vi ju en portabel dvd så vi kan se på film men det kan jag ju inte göra när jag kör :P haha näe men det får vi väl göra när jag har bytt... Sen så måste jag prata med kenny mycket!! jag kommer sakna han sååååå jävla mycket att det inte är sant :( jag ska hoppa på han sen när jag kommer hem och pussa på han och hålla i han i evigheter!! sen måste jag ringa på julafton också men jag vet inte om jag ska ringa från nån fast telefon eller hur jag ska göra, jag måste fundera över det! men jag SKA göra det.. sen så är det EN vecka kvar till jul! det är sjukt!! fast jag har inte så många julklappar kvar! det är härligt, inte som förra året då jag och pappa for och köpte julklappar på julafton :] haha men jag ska inte berätta vad jag har köpt och kenny för jag vet att du läser din lilla buse :) haha för om jag skriver det så blir det ju ingen överaskning! :P haha näemen jag får hoppas att han tycker om det! :)
Näe nu ska jag försöka tänka lite :P och kanske göra om lite på bloggen :] just ja jag har ju gjort om, vad tycker ni? skulle behöva lite feedback om jag behöver ändrat nått eller så :) haha tack på förhand :)
PUSS! och god jul osv.Pia <3 Kenny

Om

Min profilbild

Pia